kenya-bulgaria.org

КЕНИЯ ОТНОВО ПОБЕДИ ВЪВ ВОТА ЗА НАЙ-АТРАКТИВНА САФАРИ ДЕСТИНАЦИЯ ЗА 2013

Kenya-Bulgaria.org Images

Кения победи отново! Страната взе приза във водещите световни Safari Destination в 20-World Travel Awards (WTA) на големия финал в Доха, Катар.
Кения получи най-много гласове от туристически агенти по целия свят на церемонията, проведена на 30 ноември 2013 г., като победи други силно конкурентни дестинации.
Наградата идва едва месец след като туристическата и маркетинг агенция на страната "Кения борд по туризъм" бе избрана за водещ борд по туризъм на Африка през октомври.
Управляващият борда на агенцията директор Muriithi Ndegwa нарече наградата "Потвърждение за Кения като страна на автентичното сафари".
Той добави: "Наградата вдига престижа на страната след успешното изпълнение на програмата за диверсификация и приемането на нови стратегии за популяризиране."
 "Това е най-голямото постижение, което получаваме. Ние се уповаваме на факта, че трябва да подкрепим нашия пример чрез допълнителни инвестиции в сектора, за да се гарантира, че кенийският опит ще остане ненадминат за туристите", каза г-н Ndegwa.
Кения е дом на оригиналното сафари. Известна със своите широки равнини, богата природа и уникални култури, Кения оставя тези, които ходят там на сафари с ненадминати впечатления. Кения има и изключителни тропически крайбрежни топли води, коралови рифове и плажове с палми и ситен пясък - ще направите перфектен избор за почивка.
Други уникални забележителности са например годишната миграция на антилопите гну, впечатляващо преживяване, което завинаги оставя Кения на картата на уникалните сафари дестинации.


Ново споразумение за виза

Стартира единна съвместна виза за Източна Африка в ITB Берлин ...

Посолство на Кения в Турция

Посолство на Кения в Турция https://www.kenyaembassy.org.tr/# Адрес: İlkbahar, Yildiz, Ilkbahar Mah. Galip Erdem Cad, 613. Sk. No ...

Сафари в Кения

Кения предлага разнообразие от туристически атракции, които варират от сафари сред дивата природа, почивки, орнитология, къмпинг и туризъм до конферен ...

КОНТАКТ С ПОЧЕТНОТО КОНСУЛСТВО

ПОЧЕТНО КОНСУЛСТВО
НА РЕПУБЛИКА КЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ
Република България, град София 1000,
ул. "Позитано" № 3, ет. 2
тел./факс: (+3592) 986 58 96; 988 26 52
e-mail: consulate@kenya-bulgaria.org
Facebook: https://www.facebook.com/consulatekenya.bulgaria

Роботно време на Почетното Консулство:
10:30 – 12:30 ч.

Правителството на Република Кения напълно автоматизира издаването на визи, считано от 1 януари 2021 г. В този смисъл, всички пътници, които пътуват за Кения от страни, за които има изискване за визи за влизане в Кения, следва да подадат заявление за издаване на e-visa преди качването си на въздухоплавателното средство, тъй като виза при пристигане вече не се издава

ПОВЕЧЕ

Информация относно извършване на плащане на e-visa

ПОВЕЧЕ